Νέα

Νέα

06/11/08, Έναρξη λειτουργίας του ιστοχώρου "makemyownsite.com"

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του "makemyownsite.com" στη διεύθυνση www.makemyownsite.com.

Το makemyownsite.com αποτελεί τον ιδανικό ιστοχώρο για κάποιον ο οποίος θέλει να δημιουργήσει τη δικιά του ιστοσελίδα και το δικό του site αλλά δεν ξέρει πως να αρχίσει και πως να το πραγματοποιήσει. Αποτελεί μια συνολική προσέγγιση της δημιουργίας ιστοσελίδων 6 βημάτων χρησιμοποιώντας απλή γλώσσα.

03/09/08, Έναρξη λειτουργίας των "meteorussia.com", "meteoengland.com" και "meteoholland.com"

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του "meteorussia.com" στη διεύθυνση www.meteorussia.com, του "meteoengland.com" στη διεύθυνση www.meteoengland.com και του "meteoholland.com" στη διεύθυνση www.meteoholland.com.

Τα sites αυτά, meteorussia.com, meteoengland.com και meteoholland.com, προσφέρουν στον επισκέπτη, τη μοναδική δυνατότητα πρόσβασης και σύγκρισης μεταξύ καιρικών προγνώσεων 4 διαφορετικών ιστοσελίδων καιρού, για τις μεγαλύτερες πόλεις της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασίλειου και της Ολλανδίας αντίστοιχα. Δρα ως συλλέκτης καιρικών προγνώσεων, δίνοντας έτσι στον επισκπέπτη τη δυνατότητα να δει, να συγκρίνει και να αξιολογήσει μεταξύ 4ων διαφορετικών προγνώσεων.

31/08/08, Έναρξη λειτουργίας του "meteochina.com"

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του "meteochina.com" στη διεύθυνση www.meteochina.com.

Το meteochina.com, προσφέρει στον επισκέπτη, τη μοναδική δυνατότητα πρόσβασης και σύγκρισης μεταξύ καιρικών προγνώσεων 4 διαφορετικών ιστοσελίδων καιρού, για τις 100 μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας. Δρα ως συλλέκτης καιρικών προγνώσεων, δίνοντας έτσι στον επισκπέπτη τη δυνατότητα να δει, να συγκρίνει και να αξιολογήσει μεταξύ 4ων διαφορετικών προγνώσεων.

29/08/08, Έναρξη λειτουργίας του "meteogermany.com"

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του "meteogermany.com" στη διεύθυνση www.meteogermany.com.

Το meteogermany.com, προσφέρει στον επισκέπτη, τη μοναδική δυνατότητα πρόσβασης και σύγκρισης μεταξύ καιρικών προγνώσεων 4 διαφορετικών ιστοσελίδων καιρού, για τις 100 μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας. Δρα ως συλλέκτης καιρικών προγνώσεων, δίνοντας έτσι στον επισκπέπτη τη δυνατότητα να δει, να συγκρίνει και να αξιολογήσει μεταξύ 4ων διαφορετικών προγνώσεων.

23/04/08, Έναρξη λειτουργίας του "meteogreece.com"

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του "meteogreece.com" στη διεύθυνση www.meteogreece.com.

Το meteogreece.com, προσφέρει στον επισκέπτη, τη μοναδική δυνατότητα πρόσβασης και σύγκρισης μεταξύ καιρικών προγνώσεων 7 διαφορετικών ιστοσελίδων καιρού (ελληνικών και διεθνών), για πάνω από 180 πόλεις και περιοχές της Ελλάδας. Δρα ως συλλέκτης καιρικών προγνώσεων, δίνοντας έτσι στον επισκέπτη τη δυνατότητα να δει, να συγκρίνει και να αξιολογήσει μεταξύ 7 διαφορετικών προγνώσεων.

30/01/08, To pameinternet.gr (και το pame-internet.gr) συγχωνεύτηκε με το mykosmos.gr

To pameinternet.gr (και επομένως και επομένως και το pame-internet.gr) συγχωνεύτηκε με το mykosmos.gr στη διεύθυνση www.mykosmos.gr.

24/01/08, Ολοκληρώθηκε η ανανέωση του mykosmos.gr

To mykosmos.gr ανανεώθηκε και στο παρουσιαστικό του, και στη δομή του αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρει.

14/01/08, Κατασκευή ιστοχώρου δικηγόρου και σχεδίαση λογοτύπου

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή ιστοχώρου δικηγόρου καθώς επίσης και η σχεδίαση του αντίστοιχου λογοτύπου.

03/12/07, Απασχόληση του κ. Μπάσιου στην εταιρεία του Amperium Ε.Π.Ε.

Ο Κος Μπάσιος ανακοινώνει πως εφ' εξής θα απασχολείται κυρίως με τις δραστηριότητες της εταιρείας Amperium Ε.Π.Ε. της οποίας είναι ιδιοκτήτης και συνιδρυτής.

31/11/07, Ολοκλήρωση παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

Ολοκληρώθηκε η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τον πρόεδρο και τη διοίκηση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Ταυτόχρονα, ο κ. Μπάσιος ανακοινώνει την εφ' εξής ενεργό συμμετοχή και ενασχόλησή του με την εταιρεία του Amperium Ε.Π.Ε..

05/03/07, Επίσημη παρουσίαση και έναρξη λειτουργίας του "Πάμε internet"

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του "Πάμε internet" στις διευθύνσεις www.pameinternet.gr και www.pame-internet.gr.

Το "Πάμε internet" αποτελεί μια πλούσιου περιεχομένου μηχανή αναζήτησης μέσω της οποίας ο κάθε χρήστης μπορεί να αναζητά πληροφορίες που επιθυμεί από το διαδίκτυο και ταυτόχρονα στην κεντρική σελίδα να λαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες όπως π.χ. τελευταία νέα, καιρό, πορεία χρηματιστηρίου καθώς και άλλα.

Που θέλετε να σας πάμε σήμερα;

18/02/07, Απόκτηση των domain names pameinternet.gr, pame-internet.gr και internetoupoli.gr

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση των domain names pameinternet.gr και pame-internet.gr καθώς και του domain name internetoupoli.gr.

31/01/07, Απόκτηση του domain name forgetwork.com

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση του domain name forgetwork.com. Eπίκειται ανακοίνωση του επίσημου περιεχομένου αυτού στο άμεσο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

29/01/07, Απόκτηση του domain name marketwatch.gr

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση του domain name marketwatch.gr. Eπίκειται ανακοίνωση του επίσημου περιεχομένου αυτού στο άμεσο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

10/01/07, Απόκτηση του domain name leaveacomment.com

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση του domain name leaveacomment.com. Eπίκειται ανακοίνωση του επίσημου περιεχομένου αυτού στο άμεσο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

31/12/06, Απόκτηση του domain name makemyownsite.com

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση του domain name makemyownsite.com. Eπίκειται ανακοίνωση του επίσημου περιεχομένου αυτού στο άμεσο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

29/09/06, Επίσημη παρουσίαση και έναρξη λειτουργίας του ιστοχώρου της ομάδας ποδοσφαίρου "Φοίνικας Παπάγου"

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του ιστοχώρου της ομάδας ποδοσφαίρου "Φοίνικας Παπάγου" στη διεύθυνση www.foinikas.gr, καθώς και στη διεύθυνση www.ericcastel.com.

20/09/06, Απόκτηση του domain name ericcastel.com και πορεία εργασιών κατασκευής του ιστοχώρου της ομάδας ποδοσφαίρου "Φοίνικας Παπάγου"

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση του domain name ericcastel.com. Το όνομα αυτό σχετίζεται με δημοφιλές ποδοσφαιρικό κόμικ της δεκαετίας του '80 (Eric Castel) και θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια του έργου κατασκευής του ιστοχώρου της ομάδας ποδοσφαίρου "Φοίνικας Παπάγου".

Η πορεία του εν λόγω έργου διανύει την τελική της φάση και επίκειται η ολοκλήρωση και έναρξη λειτουργίας της μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

24/08/06, Επίσημη παρουσίαση και έναρξη λειτουργίας του mykosmos.gr

Η PBC ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του mykosmos.gr στη διεύθυνση www.mykosmos.gr, του ΔΙΚΟΥ σου κόσμου στο internet!

Το mykosmos.gr αποτελεί την κεντρική διαδικτυακή πύλη (Portal) αναφοράς όπου κάθε Έλληνας πολίτης μπορεί να επισκέπτεται και να βρίσκει συγκεντρωμένες όλες τις διαδικτυακές δ/νσεις είτε κρατικών (ηλεκτρονική διακυβέρνηση) είτε ιδιωτικών φορέων και οι οποίες ως σκοπό έχουν την εξυπηρέτησή του στη διεκπεραίωση συνήθων καθημερινών εργασιών. Ταυτόχρονα, το ίδιο το mykosmos.gr προσφέρει έναν επιπλέον αριθμό υπηρεσιών οι οποίες στοχεύουν στην περαιτέρω εξυπηρέτηση του πολίτη, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, τo greecenow.gr και το aboutathens.com συγχωνεύθηκαν και μεταφέρθηκαν στο mykosmos.gr.

03/04/06, Υπογραφή σύμβασης με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

Υπογραφή σύμβασης με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον πρόεδρο της Επιτροπής.

31/03/06, Ολοκλήρωση παροχής υπηρεσιών προς την εταιρεία Exodus Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε η παροχή υπηρεσιών προς την εταιρεία Exodus Α.Ε..

30/12/05, Έναρξη παραγωγικής λειτουργίας υπηρεσιών και υποδομών του έργου "Σύζευξις"

Ανακοινώνεται η παραγωγική λειτουργία των υπηρεσιών και υποδομών που είχε αναλάβει να προσφέρει στα πλαισία του έργου "Σύζευξις" η εταιρία Exodus Α.Ε. Οι εν' λόγω υπηρεσίες είναι οι κάτωθι:

  • Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο
  • Υπηρεσία ηλεκτρονικής πύλης
  • Υπηρεσία περιβάλλοντος συνεργασίας / intranet
  • Υπηρεσία καταλόγου
  • Υπηρεσία διαχείρισης διαδικασίας αριθμοδότησης

29/11/05, Ανάληψη έργου κατασκευής ιστοχώρου της ομάδας ποδοσφαίρου "Φοίνικας Παπάγου"

Η PBC ανακοινώνει την ανάληψη του έργου κατασκευής του ιστοχώρου της ομάδας ποδοσφαίρου "Φοίνικας Παπάγου". Ο ιστοχώρος αυτός θα φιλοξενείται (προσωρινά ο χώρος αυτός είναι ανενεργός) στη δικτυακή δ/νση www.foinikas.gr.

31/10/05, Απόκτηση του domain name mykosmos.gr

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση του domain name mykosmos.gr. Αρχικά δημιουργήθηκε προσωρινό περιεχόμενο στην τοποθεσία www.mykosmos.gr, ενώ επίκειται ανακοίνωση του επίσημου περιεχομένου αυτής στο άμεσο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

29/09/05, Ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Exodus A.E.

Ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Exodus Α.Ε..

22/09/05, Συνεργασία με την εταιρεία Chemoil Ε.Π.Ε. για την εξ' ολοκλήρου ανάπτυξη της πληροφοριακής της υποδομής

Η PBC ανακοινώνει την προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών ανάπτυξης της πληροφοριακής υποδομής για την εταιρεία Chemoil Ε.Π.Ε.

17/09/05, Απόκτηση των domain names greecenow.gr και aboutathens.com

Η PBC ανακοινώνει την απόκτηση των domain names greecenow.gr και aboutathens.com. Αρχικά δημιουργήθηκε προσωρινό περιεχόμενο ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στις τοποθεσίες www.greecenow.gr και www.aboutathens.com, ενώ επίκειται ανακοίνωση του επίσημου περιεχομένου αυτών στο άμεσο μέλλον. Μείνετε συντονισμένοι!

21/08/05, Επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας της εταιρείας PBC

Η PBC ανακοινώνει πως η νέα, επίσημη, ιστοσελίδα της είναι πλεόν γεγονός στη διεύθυνση www.pbc.gr.

07/08/05, Επίσημη παρουσίαση του Portal kastellia.gr

H PBC ανακοινώνει τη δημιουργία της δικτυακής πύλης (Portal) του χωριού "Καστέλλια Φωκίδας" στη διεύθυνση www.kastellia.gr.

Η δικτυακή αυτή πύλη έχει ως κύριο σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων άπαντων των ατόμων που έχουν σχέση με τον τόπο αυτό με το να αποτελεί έναν ενεργό χώρο συνεργασίας μέσω ενός μεγάλου αριθμού υπηρεsiών που προσφέρει, καθώς επίσης και τη δημόσια προβολή των Καστελλίων στο διαδίκτυο.

16/05/05, Ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Exodus A.E.

Ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία Exodus Α.Ε..

25/03/05, Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Exodus A.E.

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία Exodus Α.Ε. για παροχή υπηρεσιών διαχείρισης έργων για το μεγαλύτερο κρατικό project τηλεπικοινωνιακής και πληροφορικής υποδομής για τα Ελληνικά δεδομένα με το όνομα "Σύζευξις" (Εθνικό Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης).

21/03/05, Ολοκλήρωση παροχής υπηρεσιών προς την εταιρεία ECDL Ελλάς Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε η παροχή υπηρεσιών προς την εταιρεία ECDL Ελλάς Α.Ε. καθώς και προς τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου Interfranchise Α.Ε. (Εκπαίδευση Μέλλοντος Α.Ε. και Παίδες Εν' Δράσει Α.Ε.).

01/01/03, Ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία ECDL Ελλάς Α.Ε.

Ανανέωση σύμβασης με την εταιρεία ECDL Ελλάς Α.Ε. για παροχή υπηρεσιών καθώς και συνεργασία με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου Interfranchise Α.Ε. (Εκπαίδευση Μέλλοντος Α.Ε. και Παίδες Εν' Δράσει Α.Ε.).

15/11/02, Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ECDL Ελλάς Α.Ε.

Υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία ECDL Ελλάς Α.Ε. για παροχή υπηρεσιών καθώς και συνεργασία με τις υπόλοιπες εταιρίες του ομίλου Interfranchise Α.Ε. (Εκπαίδευση Μέλλοντος Α.Ε. και Παίδες Εν' Δράσει Α.Ε.).

06/11/02, Ίδρυση της εταιρείας PBC

Η PBC ανακοινώνει την ίδρυσή της ως έναρξη επαγγέλματος και παροχή υπηρεσιών του Κου Παναγιώτη Μπάσιου.

Κεντρική σελίδα