Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία PBC είναι η προσωπική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών του κ. Παναγιώτη Μπάσιου ο οποίος κατέχει 15ετή πείρα στο χώρο της τεχνολογίας, πληροφορικής και υπολογιστών τόσο στον Ελλαδικό όσο και στο χώρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Ο κ. Μπάσιος αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου στην Αθήνα το έτος 1994 και κατόπιν συνέχισε τις σπουδές του στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Στάνφορντ (Stanford University) της Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, απ' όπου έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο "Master of Science in Electrical Engineering" το έτος 1996.

Μετά από παραμονή συνολικά 7 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες και ειδικότερα στην περιοχή της Σίλικον Βάλεϊ (Silicon Valley), όπου εργάστηκε σε 2 μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες υπολογιστών, ο Κος Μπάσιος επέστρεψε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησε την προσωπική του επιχείρηση το Νοέμβριο του 2002. Τον Αύγουστο του 2005 έγινε δεκτός στο πρόγραμμα Executive M.B.A. του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο και ολοκλήρωσε το καλοκαίρι του 2007.

Εταιρείες και οργανισμοί με τις οποίες έχει συνεργαστεί ο Κος Μπάσιος, περιλαμβάνουν τις:

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες της εταιρείας μέσω του οριζόντιου μενού και να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κεντρική σελίδα